sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Talvi

Taas on pitkä aika, kun viimeksi olen kirjoitellut. Se johtuu suurimmaksi siitä, että yksinkertaisesti ei ole tapahtunut oikein mitään uutta.

Barbun kanssa olemme päässeet valmennukseen jo, ja aloittaneet treenaamisen siis. Barbulla käväisi hieroja joku pari viikkoa sitten. Ja tulee taas 15. päivä. Barbulla oli jumissa selkä (joka on voinut johtua niistä huonosti istuneista satuloista). Ohjeeksi saatiin lapojen, sään ja ristiselän hieronta. Jos rupee juuri sitä kipeätä kohtaa hieromaan, niin pistää jumiin vaan enemmän.

Yksi talliltamme hyvä ratsastaja ratsasti eilen Barbun. Barbu on vähän vino vasempaan, joten ratsasti sitä vähän läpi ja laitto sen tekemään töitä oikeasti takajaloillaan. Kun Barbulla on välillä vähän tapana juosta köröttää eteenpäin käyttämättä silloin kunnolla takajalkojaan. Lisäksi tämä ratsastaja piti minulle tänään vähän tuntia ja varmaankin tulee ratsastamaan vielä Barbua.

Joulukin olisi tulossa. Barbulle lahjalistaa laitan, vaikka tuskin niistä kovin montaa tulen saamaan, koska kiropraktikkokin on tulossa ihan lähitienoilla tallille ja barbun olisi päästävä sinne ja sitte on se hieroja. Ainahan sitä voi kuitenkin toivoa, vai mitä?:D

Elikkä tässä olisi:

- ratsastusloimi esim villanen. mutta paras olisi sellainen mikä kestäis sadetta. esim. tällänen
-kisasuitset
-Back on Trackin selänlämmitin tai loimi
-mulle horzelta tällänen takki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti