perjantai 10. kesäkuuta 2011

Klinikalla



Aamulla soitin klinikalle ja saatiin aika jo samaksi päiväksi 11.30 !  Tallinomistajan kanssa lähdettiin viemään hevonen kohti Hyvinkään hevossairaalaa.
Barbulle laitettiin kaikenlaisia aineita. Klipperi-mörkö pelotteli Barbua jälleen kerran! Siitäkin selviydyttiin rauhoituksella. 
Eläinlääri laittoi turvonneen (melkein koko) jalan kuivaan side kääröön . Sen pitäisi "pakottaa" turvotusta laskemaan. Lisäksi eläinlääkäri laittoi riveihin jotain mömmöä, ja ne kääreisiin. Barbulla siis on ollut melkein aina rivit takajaloissa, mutta halusivat ne laittaa. Oli muuten aikamoinen show, kun hevonen lähti liikkeelle paketit jaloissa! Olisi tullut rumaa jälkeä, jos joku ihminen olisi alle jäänyt... Barbua ei sitten yritetty heti edes siirtää oikeaan sairastalliin, vaan jätettiin sairaalan puolella olevaan karsinaan hetkeksi. Henkilökunta siirtäisi Barbun myöhemmin. Barbu jäi siis klinikalle viikonlopuksi. 

Kävin äskettäin moikkaamassa Barbua ja vähän syöttelemässä vihreetä. Hyvin olivat saaneet sen talliin, kun Barbu oli saanut hetken aikaa tutustua uuteen keltaiseen koipeensa. Yllättävän hyvin se loppuen lopuksi käveli sillä jalalla, vaikka melkein koko jalka on paketoitu.

3 kommenttia:

  1. eli mikä sillä nyt siinä on? :)

    VastaaPoista
  2. Ikävään paikkaan tuli tää Barbun jalkaongelma, oon koko talven seurannu blogin välityksellä teiän treenausta ja kehitystä. Jopa mua täällä ruudun toisella puolella harmittaa teiän puolesta! :(
    Barbulle paranemisia!

    VastaaPoista
  3. Imusuonen tulehdus ei lähtenyt paranemaan kotioloissa :(

    Jep mua harmittaa ihan sikana!!! Kaikki kisat jää taas väliin ja sitä paitsi ilmeisesti joudun alkamaan etsiä uutta hevosta, kun ilmeisesti Barbu ei kestä treenausta. Katsotaan nyt vielä, että mitä ne saa siellä klinikalla selville.

    VastaaPoista