lauantai 28. toukokuuta 2011

Hipposport ja lisää pari kuvaa kisoista!

Königs Favorit
Kävin aamupäivällä Hipposportissa kokeilemassa saappaita. Mietin jo valmiiksi, että Königs tai Cavallo olisi mahdollinen merkki. Myymälässä ei kuitenkaan (tietenkään) ollut täysin natsaavaa kokoa, joten ottivat sitten mitat ylös ja tilaavat jostain maahantuojalta (?). Merkiltään saappaat ovat Königsin Favorit. Nämä saappaat pitäisi nyt olla laadukkaat ja kestävät!

Kokeilin myös Charles Owen Wellington kypärää. Olen ajattellut, että voisin tilata jostain englantilaisesta nettikaupasta sen. Sieltä tilattuna se tulee halvemmaksi kai? Onko teillä kokemuksia mikä nettikauppa olisi hyvä tms.?

Shoppailun jälkeen kävin tallilla hoitamassa Barbun. Tänään menin sitten ilman suitsia (ja satulaa). Laitoin riimuun ohjat Barbun suitsista. En erikoisemmin yrittänyt mitenkään muotoon saada tai mitään, vaan yritin istunnalla siirrellä ravista käyntiin sekä tein erilaisia kiemuroita. Lopussa Barbu rentoutui aika hyvin, vaikka laukka tosin oli aika päätä huimaavaa! Kun otin ohjia vähän käsiin, vauhtikin hidastui hieman, tietenkin ja onneksi :D. Siirtymiset meni ehkä vähän paremmin kuin eilen tunnilla, mutta parantamisen varaa on vielä. Kokeilin mennä myös hieman pohkeenväistöä sekä peruutuksia. Ne meni ok. Varsinkin pohkeenväistö oli yllättävän helppoa.


Viime viikon kisoista vielä pari kuvaa! (c) Maria Järvinen
Peukut PYSTYYN!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti