tiistai 1. toukokuuta 2012

Kisat ja muuta ei niin mukavaa

Postaus Takkulan aluekoulu kisoista tulee valitettavasti vasta nyt. Eli olimme 22.4 Lahdessa ja ohjelmana oli He B:3. Tessa ei tuntunut kovin hyvältä verkassa. Verkka-alue oli kyllä aika surkea. Todella märkä ja pieni alue. Radalle mentäessä Tessasta tuli kuin mikäkin tikittävä pommi. Toisin sanoen Tessa ei olisi halunnut keskittyä ollenkaan. No hetkellisesti saatiin jotakin tehtyä ihan kivastikin, mutta esim. laukannostot kusi totaalisesti.



Saatiin 60,2% Olimme 16/37. Oli kiva huomata, että saatiin näinkin hyvä prosenttisaalis, vaikka tällä kertaa menikin huonommin. Eli jonkinlaista edistystä huomattavissa :D
Tähän tulokseen voi myös vaikuttaa se, että oli ensimmäiset ulkokisat ja eikä oltu menty talven jälkeen vielä ollenkaan kentällä.
Voitte katsoa videosta tarkemmin suorituksen.

Tessalla oli pari päivää kisojen jälkeen rennompaa. Perjantaina kuitenkin huomasin Tessan vasemmassa etujalassa nestettä ja talliomistaja tuli katsomaan niin Tessa liikkui vähän epäpuhtaasti ja lapa- ja selkälihakset jumissa.
Tessan omistaja (eläinlääkäri) tuli taivuttamaan Tessan jalat sunnuntaina. Oikea etu reagoi ihan vähän, mutta vasen, jossa oli nestettä ei reagoinut ollenkaan. Oikeastaan siinä jalassa ei ole ollut enää nestettä.

 Ilmeisesti koulusatula ei ole sopiva, että siitä vetenyt selän ja lavat jumiin. Epäpuhdas Tessa on ollut nyt vielä vähän, mutta kuulemma näyttäisi olevan enemmän lihaksista johtuvaa.

Olen mennyt nämä parit päivät eteenalas juttuja estesatulalla ja huomenna olisi tulossa hieroja hieromaan. Toivotaan, että se auttaisi. Jos ei niin epäpuhtaus sitten johtuu jostain muusta.


Messilän kisat(6.5) jäävät siis väliin, ja ehkä vielä joku muukin riippuen siitä kuinka kauan Tessa on epäpuhdas ja saadaanko sopiva satula kuinka nopeasti. No olenkin jo oppinut, että tälläistä tämä on näiden heppojen kanssa :D






Yritys rauhotella Tessa ennen rataa... Ei oikein onnistunut. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti