keskiviikko 2. tammikuuta 2013

2013!

Näin alkuun haluan toivottaa kaikille Hyvää Uutta Vuotta! Vähän tällein "myöhässä", mutta kuitenkin.

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Tästä vuodesta tulee toivottavasti minulle vähän erillaisempi kuin muut vuodet. Nimittäin olen siis aika varmasti menossa sinne Saksaan kesällä. Varmaankin heinäkuuksi. Täytyy vielä soitella keväämmällä sinne uudestaan. Se nainen, joka minulle soitti, puhui minulle siihen sävyyn, että asia on varma tai ns. minusta itsestäni kiinni. En todellakaan aijo sellaista tilaisuutta sivuutta. Jännäähän on toki lähteä vieraaseen maahan, mutta eiköhän se siitä :)
Tänä vuonna täytän myös 18-vuotta! Jejee :D


Toivon, että pääsen Tessalla kisailemaan tänä vuonna mahdollisimman paljon! Eli siis hevonen olisi terve, minä olisin terve, satula sopisi jne....



Mutta sitten uuden vuoden lupauksiin. Olemme tallikaverin kanssa päätetty aloittaa yhdessä lenkkeily ja meidän tavoitteena on naisten kymppi toukokuussa. Joo tiedän, että eihän toi naisten kymppi ole mikään "oikea" maratooni... Mutta parempi aloittaa vähän iisimmästä ensimmäiseksi ja katsoa riittääkö into pidemmälle :P
Haluan myös kehittää keskivartalon lihaksia. Kun keskivartalon lihakset on hyvässä kunnossa, istunnan käyttäminenkin on paljon helpompaa ja "luonnollisempaa".
Tänä vuonna aijon vähentää myös herkkujen syöntiä, joka tulee olemaan todella hankalaa. ;D Saas nähdä....




Huomenna( tai siis jos tarkkoja ollaan niin tänään) olisi Sarin tunti. Menen varmaan taas Akulla sen, koska Tessallahan oli se jalka vähän turvoksissa  niiden hokin tekemien haavojen takia ja se aristi sitä jalkaa vähän. Sari epäili, että olisi jotenkin kolahtanut luuhun, ja sen takia aristi. Haavat eivät olleet kuitenkaan kuin pinta naarmuja. Nyt onneksi ei enää arista ja tänään jalka oli jo tosi paljon parempi turvotuksen osalta. Epäilen, että loppu turvotus ei lähde muuta kuin liikuttamalla. En kuitenkaan vielä viitsi lähteä Sarin tunnille... Tai sitten tehdään joku kevyempi ja keskitytään vaikka käyntityöskentelyyn tms.
Akulla olin siis lauantaina tunnilla ja sain sen menemään tosi kivasti... Lopuksi kuitenkin oli iso ongelma nostaa oikeessa kierroksessa ravista vastalaukka. Sari kävi yhdessä vaiheessa selässä ja ehkä kerran oli epäröintiä, jonka jälkeen ei ollut mitään ongelmaa nostaa sitä. No on se helppoa, kun osaaa! Sarin jälkeen sain sen nostettua kerran ja ennen Saria myös, mutta sen jälkeen en enää.... Jouduttiin sitten lopettaa niin, että otettiin käynnistä yksi nosto. Toisessa suunnassa ei ollut ollenkaan ongelmia. Sari sanoikin, että oikee suunta on Akulle vaikeempi... No huomenna sitten voisi yrittää uudestaan!


Heppa hankeen seisomaan ja heinää eteen.. Näin se jalan kylmäys luonnistuu :D

BLOGILLA ON JO 101 LUKIJAA!!! KIITOS! :)

4 kommenttia:

  1. oi vautsi! lähetkö ihan vaan töihin saksaan ja kokemusta hakemaan vai? :)

    VastaaPoista
  2. Juu töihin ja mahdollisuuksien mukaan siinä ohessa ratsastamaan :)

    VastaaPoista
  3. Sulle haaste ! :)

    http://life-withhorses.blogspot.fi/2013/01/213-i-have-no-problem-just-challenges.html

    VastaaPoista