torstai 22. heinäkuuta 2010

...


Lopella 17.7 oli koulukisat, joissa osallistuttiin He B:3. Eli sama mikä oli Lohjallakin.
Oli taas kuuma päivä. Verkkaamiset Lopen kisoissa oli järjestetty aika huonosti. Sillä aluksi sai ainoastaan kävellä(ja ravailla) sellaisella pienellä aidatulla sänkipellon tyyppisellä alueella. Jossa oikeesti ei voinut oikein mitään tehdä.

Sen jälkeen kun rata oli tehty isommaksi (siis Rata A kysessä) pääsi vihdoin oikealle kentälle verkkaamaan. Barbu oli aivan ihanan tuntuinen verkassa! MUTTA, koska kenttä oli sen verran pieni, niin sinne ei mahtunut kuin radalla olian lisäksi kaksi muuta kävelemään. Jotenka jouduin sitten seisoskelemaan jonkin aikaa, jolloin Barbustakin lähti se oikeallainen vire pois.

Kentälle päästyä Barbua alko ärsyttämään kaikki öttiäiset. Pääsin ennen suoritustani kerran ravaamaan radan ympäri.

No radalla sitten Barbu oli hieman hidas, joka kostautu laukannostossa. Se ei noussut. Tietenkin jos olisin osannut vähän ponnekkaammin pyytää sitä niin olisi se varmasti noussut. Mutta sepä ei tullut tietenkään mieleeni vaan menin pienoiseen sekavaan tilaan.

Paperiin kerkesi tulla jo 2 kakkosta ennen kuin laukka nousi! argh! Loppurata meni ihan ok, vaikka sielläkin joitakin parannuksia olisi voinut tulla, tietenkin.

Prosenteiksi tuli 55%. Tietenkin tuo hieman harmittaa... Etenkin, kun minulla on joskus ollut ongelmaa laukannostoissa(olen ratsastanut ex-ravureilla yhdessä vaiheessa aika paljon, joilla oli jonkinmoista ongelmaa laukannostoissa). Mutta kaipa se on niin, että välillä täytyy mennä huonosti, että osaa arvostaa sitä hyvin mennyttä suoritusta:). Ainakin minä haluan näin ajatella.

Outoa oli, että paperissa ei lukenut paljon ollenkaan mitään numeroiden lisäksi. Yleisvaikutelmassa ei lukenut tekstiä olleskaan(paitti numerot tietysti). Ja se ärsytti! Koska olisi tietenkin mukava saada jotain kommenttia enemmän radasta.

Barbu on tietenkin aivan mahtava hevonen, enkä halua vierittää syytä hevosen niskaan...
Seuraavat kisat varmaankin menävät (toivottavasti) paremmin:D
Ja elokuussa olisi se Aluelupa koulutuskin!:) Odottelen sitä innolla!!


Kuvissa ollaan maastoilemmassa, ja siinä ohella ratsastelin vähän yhellä pellolla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti