perjantai 9. heinäkuuta 2010

pitkä kuuma kesä!

Oli taas aika tulla kirjoittelemaan tänne. Tosin ilmeisesti kirjoitan näitä tekstejä itselleni, kun ei ole lukioitakaan, kuin yksi(mutta ainakin edes yksi(: ). Olisi siis mukava, jos liittyisit lukiaksi jos haluat seurata tätä blogia. Se on ihan helppoa eikä vie aikaa paljon. Silloin minua inspiroisi tehdä blogista parempi ja kirjoittaa parempia tekstejä.


Olin tuossa viime torstaina Lohjalla rataharjoituksissa(eli ei siis mikään kisa). Ratana oli He B:3 (Rata A). Se oli eka kertani, kun ratsastin pitkällä radalla. Ei se itseasiassa kovin kummoista ollut, mutta uutta kuitenkin:)

Matkat sujui onneksi hyvin. Mutta Barbulla ei ole koskaan onneksi siinä ongelmia ollutkaan(tai ainakaan minun ajallani). Veryttelyssä alussa Barbu katsoi kentän laidalla olleita esteitä. Mutta onneksi siitä sitten rentoutui. Vaikka availikin suuta:S vaikka yritin mietti käsiäni:/. Radalla sitten tuomari rokotti suun avaamisesta. Olisi ainakin melkeen joka kohtaan tullut piste paremmaksi. Esim. voltti kahdeksikossa oli 6 ja luki kuitenkin hieno tie, mutta hevonen availi suuta.
Yleisvaikutelmaan tuli, että ratsastin huolellisesti, mutta hevonen aukoi usein suutaan, mutta muutoin hevonen vaikutti sangen kuuliaiselta.
Prosenteiksi tuli 61% ja risat. Noo ainakin yli 60%. Pitää vaan oikeesti rupee miettimään käsiä! JA ISTUNTAA: RYHTI!




Olisi muuten ihanaa päästä vaikka ensikesänä ulkomaille(saksaan esimerkiksi). Ja siellä sitten jollekkin hevostilalle ja voisin siivota tallia(karsinoiden siivousta ymym.) ja palkaksi siitä saisin valmennustunteja(kouluratsastus). Vosin ottaa Barbunkin mukaan. Se olisi ihana uusi kokemus ja opettavainen.


mutta nyt lopetan sillä paahdun tämän tietokoneen luona, kun on niiiin kuuma!!

P.S. Viime tunnilla tehtiin Barbun kanssa ihka ekat (kunnolliset, jos ei ota ratsastajan joitain pikkuvirheitä huomioon:D) laukanvaihdot! Se oli hauskaa se!:)

3 kommenttia: