lauantai 8. toukokuuta 2010

Jes!



Oltiiinpa kisoissa 25.4. ratana kn-special.


Aamulla tallille. Laitettiin heppa kuntoon. Traileriin Brabu meni oikein mainiosti(onneksi oltiin edellisenä päivänä lastattu se kerran sinne, kun ei oo pitkään aikaan siellä ollut) vaikka tallin pihalla oli vähä hermostunut. Ihmetteli varmaan mihin jäi aamu heinät. Matka sujui hyvin ja kisapaikallekkaan sammalistoon ei ollut pitkä matka:) Siellä Barbu mutusteli heiniään.

Kisapaikalla trailerista tultiin sitten aika vauhdikkaasti:D Varmaan just sen takia, koska uus paikka eikä tiiä yhtään mitä siellä on, huii...

Eikun kamat niskaan ja verkkaamaan. Kisat oli maneesissa ja verkka oli myös siellä. Verkassa Barbu aluksi tuntu siltä että jarrut puuttuu. Mutta sen sai pois kun teki paljon pysähdyksiä... Muuten varkassa Barbu oli toosi hyvä. PAREMPI KUN KOTONA EILISENÄ PÄIVÄNÄ:D kun kotona välillä tulee kaikkee pelottavaa, mutta kisoissa outoa kyllä ei kyttää juurikaan mitään alkuravien jälkeen:)

Radalla Barbu tuntu myös hyvältä ja tasaselta. Itellä rupes ehkä liian voimakkaaks tulla kädet radalla kun verkassa, ja siitä tulikin huomautusta;/ Mutta muuten huolellisesti ratsastettu ja 8 ja tuli paljon ja 7 myös pari kutosta ja yks vitonen(laukasta käyntiin kohdasta tuli pari raviaskelta).

Prosenteiksi tuli 71% ja risat!! Olin ite että mitäää!? vaikka toki hyvältä Barbu tuntu! Koska ite en kisaamaan vaan harjoittelemaan lähdin. Ja tavotteena oli joku 63-64%. Mutta siitähän sitten ekoiksi päästiin:)

Tosi mukava juttu oli siis tuo voitto ja prosentti määrä. Oli Sari ja Barbun entinen omistaja(oli kattomassa) tyytyväisiä!:)

Seuraavat kisat onkin sitten Lempäälässä 15.5 ja ratana He B:1. Eli hitusen vaikeempi kun kn. Joten kattoo nyt että miten menee... Näitä seurakisoja siis nyt kisailen ja kesällä tai syksyllä katotaan EHKÄ miten alue menis:)




palkintojen jako

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti