sunnuntai 16. toukokuuta 2010

kisoissa




Käytiin eilen (15.5) Lempäälässä kisoissa. Ajomatkaa oli joku tunti. Onneksi meijän lähtövuoro oli vasta 13.30 niin ei tarttenut kauheen aikasin lähteä:D. Tallillta yks Johanna laitto barbulle letit harjaan, ja johan barbu näytti jo kisahevoselta=D.

Matka sujui mukavasti. Oli tosi kuuma päivä, niin käytiin kerran yhellä huoltiksella pysähtymässä juottamassa barbun. Mutta ei se kyllä oikein juonut.

Kisapaikalla auringo porotti suoraan kentällä... Barbu ei juonut oikein vaikka kaikenmaailman omenamehua ja omenan paloja tungettiin veteen. Noukki vaan omenat vedestä ja siinä se.

Sitten verkassa tippu yksi ratsastaja(hevonen pelästy jotain?), ja paikalle jouduttiin kutsua ambulanssi, joten kuumassa jouduttiin seistä vielä vähän pidempään.

Loppua kohdin barbu vähän alkoi väsyä. Radalla laukka oli aika hidasta ja barbua oli aika raskas ratsastaa(vaikka ei se kuitenkaan mitenkään kädelle painanut). Yhdessä lävistäjällä keskilaukassa vaihtoi lopussa laukan;/ . Barbu availi suutaan. Mutta sillai muuten ihan hyvin mielestäni.(KUN miettii kuin kuuma oli)

Prosenteiksi tuli 64% ja ensimäinen sija:)

Kotimatkakin sujui mukavasti. Kun avasimme barbun letit, sille jäi kivat kiharat harjaan=D Ja onneksi Barbu kotona sitten joi=)
Seuraavat kisat varmaankin 29.5 kumpumäen tilalla Pornaisissa. Rata olisi He B:0 =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti