lauantai 17. syyskuuta 2011

Kotikisat


Alkuviikosta hieroja kävi hieromassa Tessan. Tessa oli ollu vähän jumissa niistä kohdista mihin satula tulee (epäillään että se Barbun satula mitä käytetään ei ehkä oo ihan täydellisesti sopiva Tessalle). Toivottavasti se Tessan oma satula tulis sieltä korjauksesta pian takaisin! Hieroja teki myös jotain hermopiste juttuja, mikä parantaa verenkiertoa niillä alueilla mihin ne hermopisteet vaikuttaa.
Keskiviikko ja torstai olikin sitten vapaapäiviä hieronnan takia. Perjantaina ratsastin Tessan läpi. Se liikkui aika hyvin. Varsinkin alussa kun sai mennä vapainohjin ravia. Tessa ravasi pitkillä askelilla.

Tänään Launtaina olikin kotitallillamme seurakoulukilpailut. Starttasin Kn-specialin ja Helppo A:1! Ja tuo A ohjelma tuli ihan extemporee, että mun piti mennä se. Edellisenä iltana 9 aikaa soitettiin että voisinko millään mennä sen, että saataisin luokka kokoon,koska muuten se olisi pelkkä rataharjoitus. No eikuin ohjelmaa opettelemaan. Opin sen aika nopeasti onneksi....

Kn-special sujui mukavasti. Tessa liikkui aika hyvin eteen. Olin vähän päästellyt laukassa kentällä ennen vuoroani, että ainakin olisi vähän pinkeenä. Tessa ei vaihtanut mitään laukkoja. Joitakin tahti rikkoja tuli, mutta ei mitään suurempaa. Narskutteli tosin hampaita. Yritin ite nyt keskittyä, etten jää pohkeilla kiinni.
Prosentteja saatiin 65,8%! Ja oltiin 3!(ei ollut kyllä kakkosta, kun oli jaettu ykkössija)

Helppo A verkassa tuli sellanen olo ihan et mitä v*ttua mä teen täällä?! Miks mun pitää suostua aina kaikkeen mitä multa pyydetään? Radalle tultaessa (joka muuten tehtiin siis laukassa ja pysähdys oli sitten hienosti ravin kautta) ajattelin no yritän parhaani mukaan ratsastaa rauhallisesti radan lävitse, jonka tuomarikin oli huomannut ja kirjoittanut paperiin. Tessa liikkui yllätävän hyvin eteenpäin. Ja eka keskiravissa tuntui, että sain edes jotain irti. Mutta tosin tuomari ei sitä nähnyt.. Pohkeenväistöissä ei tullut kunnolla ristiaskelia. Takaosan käännökset olisi pitänyt valmistella paremmin.
Laukassa vastalaukat eivät onnistuneet alkuunkaan. Kaarroksen meni vielä, mutta kun sen jälkeen piti jatkaa puoliympyrälle niin siinä se rikkoi ja vaihtoi molemmissa! Vika keskilaukka taas tuntui todella hyvältä, mutta taas se ei sitten ilmeisesti sitä oikeasti ollut, koska tuomarilta tuli, että askel ei pidenny tms.  Saatiin 49,8% eli melkein hyväksytty :D Jos olisin harjotellut enemmän noita asioita mitä tossa oli niin olisi varmasti sujunut paremmin...

No joo en tohon aahan edes panostanut, joten ei tollanut mitään väliä ollut...Pidin kuitenkin tuosta ohjelmasta, eikä se tuntunut sillä lailla vaikealta vaikka se ei meillä Tessan kanssa sujunutkaan. (Barbun kanssa olisin mennytkin Helppoa A:ta tällä kaudella). Jossain vaiheessa meillä varmasti tuokin ohjelma sujuu!:)

Seuraavat kisat ovat 2.10 Järvenpäässä. Olisin mennyt ensiviikolla Takkulaan, mutta ei ole autokuskia :(


Uusia lukijoita on taas tullu! Ajattelin, että jos teillä olisi jotain kysyttävää liittyen mihin vain niin pistäkää tulemaan. Jos niitä tulee enemmänkin niin voisin tehdä kysymyspostauksen :)

1 kommentti:

  1. Moi! Haastoin sut tunnustuksiin : ) Mun blogista löytyy lisätiedot.

    VastaaPoista