lauantai 10. syyskuuta 2011

Soma

En olekkaan kertonut, että ratsastan (tai oikeastaan "ratsutan", mutta kokoajan kokoneiden silmien alla.) sellaista 4-vuotiasta nuorta (Soulmaster T) tällä hetkellä. Sen omistaa meidän tallin omistaja. Tällä nuorella on ainakin suku kohdallaan, sillä sen isä on Master.
 Somalla on todella hienot liikkeet! Sen ravi on sellaista leijailevaa, ihan kuin se liitelisi jossain pilvien päällä. Sillä tullaan ainakin pärjäämään kansallisella tasolla. Toivon, että pystyn jatkamaan tällä hevosella ratsastusta ja tulevaisuudessa kilpailemista.

Ratsastan Somalla n. 3-5krt viikossa. Soma ei ole mikään erityisen hienon värinen (perusruskea) ja on vähän mielestäni ulkonäöltään "ruma ankan poikanen". Mutta eiköhän se pikkuhiljaa lihaksia saadessaan kasva kauniiksi "joutseneksi" ;)

Tällä hetkellä ei ole mitään ratsastus kuvia missä menisin Somalla, mutta eiköhän niitäkin jossain vaiheessa tule.


Soman suku

3 kommenttia:

  1. Heippa!

    Eksyin Googlen kautta tänne ja päätin kysyä tuosta hevosesi kiropraktikolla käynnistä. Kuka tämä Geert on ja osaatko sanoa missä talleilla hän käy? Google ei ole oikein kaveri, en oikein löydä mitään järkevää millä pääsisin pidemmälle. :) Oma heppa olisi vailla kiropraktikkoa... KIITOS!

    - S

    VastaaPoista
  2. Tuo Geert käy meidän tallillamme ainakin 3 kertaa vuodessa, joten on varmaankin vielä tänä vuonna tulossa. Jos haluat niin voin antaa meidän tallin omistajan numeron, niin voit kysyä häneltä tarkemmin asiasta ja milloin olisi tulossa. Eli jos annat sähköpostisi niin annan sinne numeron, kun en viitsi kuitenkaan täällä levitellä :)

    VastaaPoista
  3. Tässä sanna.hampunen@pp.inet.fi

    - S

    VastaaPoista