maanantai 2. toukokuuta 2011

Kisat

Verkata kisoissa en voinut kunnolla suunnitelmieni mukaan, sillä verkkamahdollisuudet olivat hyvin rajalliset. Kunnon verkkaa pystyi menemään vain 15 min kisamaneesissa, muu aika oltiin ehkä 20x20m (jos sitäkään) tarhassa. Siellä pystyi menemään kyllä jokaisen askellajin jotenkin, mutta ei kunnolla ratsastamaan läpi, sillä siellä oli kuitenkin muitakin ratsukoita. Ensin minua ärsytti aivan älyttömästi tämä asia. Ja kun vielä oikea verkkakin meni siihen, että sain Barbun edes kuuntelemaan minua, eikä katsomaan, mitä kaikkea kummallisuuksia maanesista löytyi. Kisat oli itseasiassa aika suuret. Paljon porukkaa. Oikealla kentälläkin oli luokkia menossa, joten sinne ei päässyt verkkaamaan. Lopulta päätin, että näillä mennään ja en voi sille mitään, jos en saa verkata kauempaa, joten keskityin ratsastukseen.



Radalla Barbu oli itseasiassa yllättävän hyvä veryttelyyn nähden. Barbu kuitenkin pelkäsi tuomari päätyä, joka näkyi sillä, että keskiravit lävistäjälle, joka meni kohti tuomaripäätyä loppuivat aikasemmin mitä olisi saanut ja samoin laukkalävistäjä. Barbun suu pysyi hyvin kiinni, josta olen iloinen. 
Tuomareilta tuli kommenttia, että näyttävä hevonen, jossa paljon potenttiaalia. Laukkaan energisyyttä lisää ja hevonen oli hieman jännittynyt.

Prosenteiksi tuli 63,30% , ja ajattelin, ettei tuolla kuitenkaan sijoitu, mutta toisin kävi lopulta oltiinkin 1/22 osallistujasta. Se oli yllätys sinäänsä, koska paikalla oli mielestäni hienojakin hevosia, joiden olisin kuvitellut saavan paremman tuloksen.

Videolta, kun katsoin suoritus näytti mielestäni paremmalta, mitä on näyttänyt aikasemmat kisasuoritukset.


Siskoni oli myös maneesista kuullut, jonkun sanovan, että "Aikamoinen ilmestys tuo Barbara". Onhan Barbu todella näyttävä mielestäni myös täytyy myöntää itsekkin! =)


Seuraavat kisat ovatkin jo tälläviikolla taas lauantaina. Tällä kertaa ihan aluekisat. 

Jos ette ole huomanneet vielä, niin tuonne sivut palkkiin on tullut kohta "kisat", josta voitte katsoa halutessanne, että mitä kisoja on tulossa ja miten on mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti