torstai 7. heinäkuuta 2011

Tessa

Barbun kanssa ollaan nyt siinä pisteessä, että viedään se klinikalle kuvattavaks ja muutenkin saavat nyt tutkia sen perusteellisesti. Ei tästä tule mitään, että se on vähän väliä kipeä. Jotakin sillä on pakko olla! Jalka on ihan ok, kun olen nyt yöksi laittanut siteen. En ole uskaltanut sitä jättää poiskaan, ettei huonone. Outo juttu, että siihen on tullut sellainen patti  siihen takajalan etujänteeseen (mikä nyt mahtoi ollakkaan nimeltään?) Samallainen patti oli jossain vaiheessa myös, mutta häipyi ja nyt sitten tullut takaisin?

Kerroinko jo siitä, että terveeseen takajalkaan tullut riviä takaisin vaikka ne hoidettiin klinikalla pois? Se voisi kertoa jostain sisäisestä vaivasta?

Siellä klinikalla viimeksi antoivat muuten jotain sellasta antibioottia Barbulle missä on ELINIKÄINEN teurastuskielto, KYSYMÄTTÄ minulta lupaa!! No en toki ole suunnitellut vieväni Barbua teurastamolle, mutta kyllä ihan periaatteesta se olisi pitänyt kysyä. Sitä paitsi se laskee hevosen arvoa myynnissä! Saavat kyllä korvata tuon meille, siitä pidän huolen!=D



Tessalla olin tänään Sarin tunnilla. Alkuun piti olla tarkkana ettei jää puristamaan jaloilla tai ohjaan kiinni, koska Tessa on kiimassa ja silloinhan useimmat tammat ei todellakaan pidä että jäädään kiinni. Ravissa sama homma ja etenkin vasen ohja tuppaa minulla jäämään kiinni! Tessa kiimastaan huolimatta tuntui ja näyttikin tosi kivalta!:) Laukkakin rupesi pyörimään aika hyvin. Lopussa tehtiin uralla vielä pohkeenväistöjä niin, että takapää oli uran sisäpuolella. Ne onnistui, kun sai Tessan herkistettyä ja ite en jäänyt puskemaan pohkeella.Vielä se narskutteli hampaita (aina kun sitä ärsyttää tai kun ei tajua mitä pyydetetään niin tekee sitä). Narskuttelu varmasti loppuu, kun tajuaa kunnolla, että mitä siltä haetaan. Tessa on ruvennut tulemaan enemmän ylöspäin edestä eikä enää makaa niin paljon kuolaimella. Sari sanoi, että tessassa on paljon potentiaalia. Toivottavasti siis saan jatkaa vielä tessalla ratsastelua.
Ensiviikolla olisi mahdollisesti kisat sen kanssa!:)

Tessasta voisin kertoa joku kerta enemmän. Voisin tehdä sellaisen "speciaali postauksen", kun 50 lukijaa tulee täyteen! ;) Eli 5 lukijaa tarvitsisi! :)

Videokamerani saapui tänään! Nyt lupaan, että videoita tulee!

5 kommenttia:

  1. Jos Hyvinkään hevossairaalaa tarkoitat niin se nyt on vähän semmonen paikka, etten yhtään ihmettele ettei ole siellä kysyneet mitään ja ylipäätänsä...

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Mä oon kans Hyvinkäästä kuullu enemmän huonoa ku hyvää.. Pidäkki huolta että ne korvaa!

    VastaaPoista
  4. Joo pidän, muuten voiski viedä muualle tutkittavaks, mut haluun et ne korvaa sen mulle. :D

    VastaaPoista