perjantai 22. heinäkuuta 2011

Tykkäys- nappulat TOIMIII!!

Sain tykkäys nappulat TOIMIMAAN!!! :D

Eilen muuten Sari meni Tessan ja hän piti Tessasta todella paljon, sillä Tessa liikkuu luonnostaan hyvin tahdikkaasti. Tietty oli vahva alkuun edestä, mutta Sari sai hyvin sen kevyeksi. Hän teki työskentelyä pätkissä, jotta saa hyviä pätkiä ilman Tessan hampaiden narskutusta. Tessa ei oikeastaan kuin kerran narskuttanut hampaita. Sari laittoi Tessan vähän menemään käynnissä pohkeenväistöjä ja peruutuksia sekä taivutteli jne.

Seuraavat kisat minulla olisi Tessan kanssa Ypäjällä aluekisat 6.8. Menen vain yhtenä päivänä, vaikka kahtena päivänä olisi ollut luokkia meille. Tessan kannalta se on parempi mennä vain yksi jottei väsy ja ärsyynny sitten. Menen lauantaina Helppo B:3. Se on hyvä ohjelma Tessalle siinä mielessä, että se on pitkällä radalla sekä laukkalävistäjä loppuu jo puolessavälissä. Laukkavoltit ovat 15m eli melkein ympyrän kokoisia. Lisäksi radan lopussa on vapainohjin käyntiä, mikä on hyvä lepohetki Tessalle ja näin pieni palkinto.  Ainoa mikä sinäänsä ongelma kohta voisi olla, on volttikahdiksikko.

Tänään Tessa olikin sitten aika väsynyt tuuppaamiseen :D, joten en viitsinyt kauaa maneesissa mennä vaan käväisin laukkailemassa vähän maastossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti