lauantai 8. lokakuuta 2011

Barbun klinikkakäynti

Olimme siis klinikalla ma 3.10. Vuorossa oli kontrolliklinikka käynti, koska Barbu oli ollut sairaslomalla hankkarivamman takia(pelkkää käyntiä) yli 2kk. Jalka siis ultrattii sekä katsottiin liikkeessä.
Ultrassa ei löydetty enään mitään vammaan viittaavaa ja oli liikeessä puhdas. HYVÄ JUTTU! Eläinlääkäri sanoi, että vamma oli ollut hyvällä paikalla, koska siinä kohtaan ne paranee helpommin.

Lisäksi Barbulta raspattiin hampaat. Takahampaista löytyi pari koukkua tjn.

Kysyin vielä eläinlääkäriltä, että mitä mieltä se on tuosta, että voiko Barbusta enään olla kisahevoseksi. Hän sanoi, että ei ainakaan tuon vaivan takia siitä tarvitse luopua.
Mutta mietittiin tuossa Sarin ja tallinomistajan kanssa, että Barbu saattaa olla arka erillaisille pohjille. Koska talvella oli ihan ok kunnossa, mutta kun alkoi kisata niin oireitakin rupesi tulemaan. hmmm.....

Olen kuitenkin päätöksen tehnyt, että Barbusta ei enää tule kisahevosta! Nyt kun se on terve, en halua ottaa enään mitään riskiä, että kohta se on taas hajalla. Jotenka ratsastan Barbun peruskuntoon ja sitten myyn jollekin sopivalle tädille tätiratsuksi...

Itse ratsastan Tessaa niin kauan kuin se vain on mahdollista ja sen jälkeen etsin liisattavaksi uuden hevosen. Tällä kertaa haluaisin jonkun kokeneen kouluhevosen.
En halua ostaa omaa hevosta, jos tuollainen liisaus vaan onnistuu. Paljon helpompaa ja taloudellisesti kannattavampaa on liisata hevonen. :)



Tessan kanssa tänä vuonna kisoja on enään parit jäljellä! Sunnuntaina mennään Husön ratsastuskeskukseen seurakisoihin. Tänään muuten hyppäsin Tessalla pieniä esteitä (jumppakaveletti sarja ja yksi pysty, joka oli korkeimmiltaan 90cm). Huomenna ajattelin käydä alkuverkat maastossa ja sitten ratsastaa läpi kentällä tai maneesissa, jotta Tessalle jäisi hyvä mieli sunnuntaita ajatellen.

1 kommentti:

  1. Moikka :) En löytänyt sun sähköpostia mistään nini pistän tänne. Mun tuttu saattaisi olla kiinnostunut barbusta. Etsii tässä talven aikana sopivaa tätihevosta, "opetusmestaria" kouluun. Hän ei siis ole mikään kilparatsastaja eikä haluakkaan olla, haluaa vaan opetella kouluratsastuksen saloja jonkun mukavan hevosen kanssa. Pistätkö mulle sähköpostia? :) roosa_l_@luukku.com

    VastaaPoista