sunnuntai 23. lokakuuta 2011

HIHS

Olin tänään koko päivän hihsissä. Hienoja hevosia ja taitavia ratsastajia (tietenkin)! Täytyy mainita erikseen vielä ruotsalaisen Malinin suoritus! 160cm uusintaradalla oli siis horjahtanut sarjalla niin, että ensiksi lensi melkein selästä ja sen jälkeen kipusi takaisin satulaan ja jatkoi loppuradan ilman jalustimia! :o Sillä irtosi sitten 3. sija. Tietenkin hienoa oli, että Nina pääsi neljännelle sijalle. MAHTAVAA!:)

Kouluratsastusta olisin ehkä toivonut enemmän. Mutta kuitenkin hienoa, että edes tuon verran saa nauttia siitä. :)

Tälläisiä ostoksia lähti mukaan:

Horzelta takki. Olisin halunnut yhden toisenlaisen, mutta ei ollut enään s kokoa, mutta tämäkin takki on kiva. Siitä saa nuo hihatkin pois tarvittaessa. 82e

Roecklin hanskat. Ostin tällä kertaa siniset. Kaikki entiset on aina ollut ruskeita!:D 30e

 
Eskadronin uuteen mallistoon kuuluva ruskea satulahuopa! 25e

Nää makso 6e, joten ei mitään huippulaatua varmastikkaan ole :D Oli niin halvat, että pakko ostaa!


Perjantaina muuten oli Sarin tunti. Tessa oli hyvä silloin. Se kantoi itseään todella hyvin. Lisäksi laukka-ravi siirtymiset ovat usein aika etupainoisia, niin Sari neuvoi siihen, että muistaa myödätä heti kun on siirtymässä. Hevonen saa silloin paljon tasapainoisemman ravin. Tuokin on ihan tuollainen perusjuttu. Mutta ne juuri sattuu unohtumaan välillä :D Ravissa tehtiin taas nopeita siirtymisiä, että Tessan saisi hereille. 
Sarin piti lopussa käydä Tessan selässä, mutta kun tulin selästä Tessa rupesi heti kuopimaan ja liikehtimään siihen malliin, että sillä voisi olla mahakipuja. Sari jätti ratsastuksen sitten väliin. Voi olla, että Tessalle otti vähän vatsalihaksiin, kun se kantoi niin hyvin itseään. Tai sitten ne oli pintelit, koska päätin ottaa ne maneesissa pois, kun kävelytin sitä. Sen jälkeen Tessa lopetti kuopimisen ja seisoi ihan hiljaa.


Barbua on saanut nyt viikon ratsastaa. Olen mennyt vasta vähän ravia. Haluan edetä hitaasti sen kanssa. Eli vähän kerrallaan lisätään työmäärää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti