torstai 13. lokakuuta 2011

:)

Sunnuntaina oltiin seurakisoissa Husössa. Menin luokan Kn-special.
Verkassa Tessa oli alkuun aika hidas, mutta oli loppua kohden ihan ok. Radalla ajoittain (varsinkin siirtymisissä) aika tahmea. Muuten Tessa oli hyvä ja tasainen. Ei vaihtanut laukkoja. Eli nopeutta siirtymisiin, mitä ollaankin nyt tunneilla harjoiteltu.
En ajattelut radan jälkeen, että sijoittuisin alkupäähän, mutta toisin kävi! Voitimme Tessan kanssa! Prosentteja tuli 63%
4 tuli keskiravista, koska sitä ei tullut. Muissa paikoissa tuntui, että olisi voinut irrota, mutta juuri siinä paikassa missä olisi pitänyt, niin ei sitten tullut. Lisäksi 4,5 tuli laukka-käynti siirtymisestä, koska se tuli ravin kautta. Muuten tulikin aika monta seiskaa ja kuutosia.

Tiistaina Tessalla oli hieronta. Tessa oli parempi kuin viimeksi, mutta lavoista ja niskasta löytyi jotain jumeja. Keskiviikko oli vapaa. Silloin muuten Tessan omistaja kävi klippaamassa Tessan. Tänään juoksutin ja huomenna olisi vuorossa Sarin tunti.
Seuraavat kisat ovatkin (ehkä) vasta 6.11 ja 13.11. Sen jälkeen onkin loppunut meidän tämän vuoden kisakausi. En ole koskaan kisannut näin paljon yhtenä kautena! Kyseessä ei ole ollut innon puute (sitä on ollut vaikka muille jakaa!) vaan tervettä ja sopivaa hevosta ei ole ollut :(.

Mutta nyt menen lukemaan saksaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti