maanantai 19. joulukuuta 2011

Suunnitelmia

Tässä tulee nyt lupaamani suunnittelu -postaus. 

Ensimmäiseksi täytyy nyt saada tämä jalka kuntoon. Enää 4 viikkoa kipsi jalassa! Nilkkahan ei tietenkään ole heti täysin normaali, vaan siitä alkaa sitten kuntoutus. Mitä enemmän olen siihen motivoitunut sitä nopeammin nilkka sitten kuntoutuukin. :)

Tarkoitukseni olisi kuitenkin jatkaa Tessalla valmentautumista ja kisaamista nyt ainakin jonkin aikaa. Aloitan ehkäpä, sitten kun voin, käymään Sarin tunnilla kaksi kertaa viikossa. Sari menee nyt Tessalla kerran viikossa. Tessan omistaja ja yksi toinen menee muuten. Toivottavasti se auttaisi, että Tessa olisi jokseekin hyvässä kunnossa sitten, kun palaan takaisin.

Kisaaminen aloitetaan taas seura-alue helppo B luokista ja loppukaudesta olisi mahtavaa jos päästäisiin ihan oikeasti starttaamaan he A luokkiakin. Sari on opettajana sellainen, ettei se varmasti päästä liian aikasin vaativampaan. Se on hyvä niin ei tule kiirehdittyä liikaa opetuksessa.

Tessan jälkeen olemme suunnitelleet Sarin kanssa, että hankkisin ylläpitoon/leasingiin jonkun vähän kokeneemman kouluhevosen. Sarin tuntee paljon ihmisiä, niin toivottavasti hänen kauttaan löytyisi joku heppa millä kisata vaativia luokkia ja kansallisia.

Ensivuoden suunnitelmiin kuuluu myös, että kehittäisin lisää fyysistä kuntoani. Nyt se vähän varmaan rapistuukin sairasloman aikana, vaikka tosin noilla kepeillä meno ei ole ihan helppoa hommaa, että kyllä niilläkin hien saa pintaan! 
Mahdollisesti kävisin jollain pilates kurssilla. Olen käynyt yhdellä, mutta unohtanut jo kaiken siellä oppimani. Mielestäni se on niin, että kun osaa hallita omaa kehoaan, osaa hallita hevosen liikkeitäkin!
Istuntakurssiakin olen miettinyt, joten jos tiedätte jotain kurssia tammikuun jälkeen, saa vinkata!

Tessaa treenamme niin, että se tulisi korkeampaa muotoon ja kantaisi itse päänsä vielä paremmin. Tessahan on vielä jonkin verran etupainoinen.

Käyn varmaan myös sitten jossain vaiheessa estevalmennuksissakin ja jos uskallan sellaiseen hulluuteen kuin estekisat, niin siellä sitten jotain pieniä (Tessalle ihan piece of cake) luokkia.

Ensivuoden kisakalenteria olen miettinyt jo vähän, mutta sitä vaikeuttaa se ettei ilmeisesti kaikkia aluekisoja ole vielä julkaistu. Tai toivottavasti niin, koska muuten Etelä-Suomen alueella olisi vain yhdet aluekoulu kisat. Aika ärsyttävää, että koulukisoja on niin vähän! Tiedän, että niitä on vaikeampi järjestää, mutta ainahan sitä voi seurat yrittää suunnitella niin, että resurssit riitäisivät. Eikä niin, että pyydetään paria (tai pahimmassa tapauksessa päivää) ennen kisoja mukaan toimihenkilöksi. Sitten ihmetellään, kun ketään ei saada! Hmm.. Mistäköhän johtuisi??!

Julkaisen meidän kisakalenteria myöhemmin, kun kaikki kisat on merkattu näkyviin...



Toivataan nyt parasta, että jalkani olisi mahdollisimman nopeasti kunnossa ja pääsisin aloittamaan taas kunnon treenin. :)




 JA KYSYMYKSIÄ SAA LAITTAA!!!:) Ja tuolla oikealla on kysely, että oletko virallinen lukija. Vastatkaa siihen, kiitos! :)

2 kommenttia:

  1. Tää blogi on ihan sairaan ihana! Liityin lukijaks:)
    http://corahsworld.blogspot.com/

    VastaaPoista