sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tessalla ratsastettu! :)

Tessa perjantaina kävelyllä maneesissa.
Tänään tallilla ratsastin kolmella hevosella, tai no yksi oli shettis. Menin itseasiassa tuolla Cokisella minkä myynti-ilmoitus tuossa edellisessä postauksessa on! En nyt tiedä voiko tuota kutsua ratsastukseksi, kun menin vain käyntiä ja vähän ravia, mutta kuitenkin selässä olin.
 Lopuksi menin vielä Tessalla. Hetken taas joutui tunnustelemaan hevosta. Tessa oli aika kova suusta, mutta se johtui suurimmaksi osaksi varmaan siitä, kun en saanut käytettyä kunnolla pohjetta. Päätin sitten vähän laukatakin. Laukassa oli paljon helpompi istua. Ihan hiki tuli itselle ja vatsalihakset kipeiksi!

Poneilla kevytravi onnistuu jo aika hyvin, mutta hevosen selässä se on jotenkin hankalampaa. Varmaan johtuu, kun hevosella isompi askel niin joutuu olemaan kauemmin ylhäällä. Siinä liikkeessä nilkka ei oikein ole vielä niin vahva, että jaksaisi pitää tuon painon.


Lauantaina kävin ratsastamassa yhden 6-vuotiaan ponin. Alan sitä nyt tässä ratsastelemaan enemmänkin. Kunhan vain nilkan saa joustavaksi niin pääsee sitä paremmin työstämään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti