torstai 7. kesäkuuta 2012

En ole koskaan ymmärtänyt kengittäjien sielun elämää...

...Tai sitten täällä päin on harvinaisen idiootteja kengittäjiä. Tessallekin pitäisi tulla kengittäjä, mutta eipä vastaa viesteihin... Tuo samainen kengittäjä tekee välillä niin, että tulee 3h päästä sovitusta ajasta tai ilmoittaa joskus tunnin päästä sovitusta, ettei pääsekään tulemaan. Eikä tämäkään ole ensimmäinen kengittäjä, joka näin tekee. Mun mielestä kengittäjille pitäis saada, joku "Miten toimit asiakkaasi kanssa"- kurssi. Tiedän, että kengitys on rankkaa puuhaa, mutta voi silti olla ystävällinen ja ilmoittaa ajoissa jos myöhässä tai ei pääsekään. Myös jonkinlainen aikataulujen miettiminen ei olisi pahasta. Nykyäänhän jokaisella on ne kännykät näppärästi mukana ja numerot siellä tiedossa. Eli ilmoittaminen ei voi olla kovin vaikeaa...

Ainoa kengittäjä, joka on tullut aina on ollut englantilainen kengittäjä (joka asuu nykyään Suomessa). Suomalaisista kengittäjistä (yleistän) mulla on jäänyt sellanen kuva, että ne on joko "kadotaan ryypiskelemään kuukaudeksi"- miehiä tai/ja itseään täynnä olevia ja kuvittelee, että voi tehdä mitä tahansa, koska kengittäjiä tarvitaan aina.

TIETENKIN ON NIITÄ HYVIÄKIN. En mä sitä väitäkään, mutta mun kohdalle on sattunut monta idioottia. Eli olkaa iloisia, jos teillä on hyvä kengittäjä, joka lisäksi ilmoittelee olemassa olostaan, kun on tarvis.

Saa ottaa kantaa :)

4 kommenttia:

  1. Onneksi meidän kohdalle on sattunut vain asiansa osaavia ja mukavia kengittäjiä. :) Mutta tosi kurjaa tuollainen, että ilmoittaa todella myöhään pääseekö vai ei..

    VastaaPoista
  2. mun blogin osoite on muuttunut, uusi on http://livingwithsonja.blogspot.com:)

    VastaaPoista