perjantai 3. kesäkuuta 2011

Takapakkia oikein urakalla!

Kesä alkaa ja iloinen mieli, paitsi ei tietenkään minulla!

Barbu on taas epäpuhdas liikkeestään. Tosin tänään sari katsoi liikkeen niin oli parempi. Ollaan mietitty, kun viime kerralla oltiin Riihimäen raviradalla kisoissa Barbu rupesi ontumaan ja taas (itseasiassa palkintojen jaossa Sari oli huomannut pientä epäpuhtautta) sama. Ilmeisesti ne kentät eivät sovi Barbulle.

 Nyt sitten mennään kevyttä ravia varovasti maneesissa, ei laukkaa ollenkaan. Jos se siitä sitten lähtisi paranemaan.

Lisäksi Barbu on juntturassa kaulalihaksistaan ja toisesta kankusta. Hieroja on tulossa torstaina! Kengittäjä tulee maanantaina, mikä voi osaltaan taas auttaa.

Kaiken huipuksi satula on taas epäsopiva (tai siinä ja siinä rajalla)!! Se ottaa edestä kiinni, joten levitys on edessä satulalle.

Olemme nyt tässä miettineet hevosen vaihtoa, että jos Barbu ei vain tosiaan sovi tälläiseen käyttöön. Jollekkin täti ratsastajalle Barbu olisi varmasti mainio. Kuitenkin Barbulla voi ratsastaa, mutta ei treenata kokoaikaa ilmeisesti. Barbu on kyllä niin potentiaalinen hevonen. Harmittaa, että tästä on tullut tälläistä, että hevosella on nykyään kokoajan jotain.

Katson kuitenkin, että miten lähtee tästä paranemaan. Hieroja voi auttaa paljon ja satulan levitys sekä kengitys! Taas kyllä jää näitä kisoja väliin, mutta eikai sille mitään sitten voi. Yritän ratsastella tallin hevosilla niin paljon kuin mahdollista. Tosin nyt alkaa monet hevoset siirtyä kesälaitumille.

Olen miettinyt myös ylläpitoon tai jos Riihimäen lähettyviltä löytyisi joku hevonen, jonka kanssa kisata sekä valmentautua (esim jos kisaisin jonkun aikaa tuloksia hevoselle/ponille, jonka jälkeen esim. myynti on helpompaa). Maksaisin itse tietenkin valmennus ja kisakulut. Toisen hevosen osto kun ei oikein käy meidän lompakollemme ennen kuin Barbu olisi saatu myytyä.  Eli mikäli tiedätte hevosen joka olisi vailla ratsastajaa niin kertokaapa minulle!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti