tiistai 14. kesäkuuta 2011

Barbu kotona ja kuvia Tessasta!

Kuvat (c) Iida A. - Taivas oli aika kivan näköinen su!

Barbu pääsi eilen kotiin! Olisi jo sunnuntaina voinut hakea, mutta meillä ei ollut ketään hakijaa sille. Barbu oli ihan ihmeissään kotona. Pyöri karsinassa ja oli jännittynyt. Päätin hakea seuraksi sisälle Bupun eli sen nuoren millä olen nyt mennyt. Barbu rauhoittui heti ja illalla näytti niin onnelliselta, kun oli vihdoin päässyt kotiin ja tuttujen kavereiden luokse. Tarhaan pääsi tänään. Viikko sitten oli viimeksi ollut tarhassa! Mahtoi olla tylsä viikko.

Vielä pari päivää pitää pistää penisiliiniä 50ml 2xpäivässä. Äitini pisti eilen illalla sekä tänään aamulla. Eilen Barbu oli normaalin rauhallinen pistäessä (vaikka äitiäni hieman pelotti pistää hevoselle piikkiä), mutta tänään aamulla Barbu alkoi liikehtiä hermostuneesti....Kiva jos sillekkin tulee nyt joku piikkikammo, kun on pistetty noita piikkejäkin tässä jonkin aikaa jo! Se alkaa olla hevoselle jo tuttua, jolloin se rupeaa odottaa sitä piikkiä ja näin jännittymään (sama asia jos itse pelkäät vaikkapa rokotuspiikkiä). Itse en kykene pistämään piikkiä. Hyvä, että edes pystyn katsomaan! Lisäksi sen penisiliinin kanssa pitää olla tarkka, että sen pistää sinne lihakseen.

Alla kuvia Tessasta (La Comtesse). Kuvat ovat sunnuntailta. Ratsastin eilen sekä Tessan että Bupun. Molemmilla harjoiteltiin rentona menoa. Eilen myös tallinomistaja neuvoi, (kun minulla on ollut ongelmia nostaa laukka Bubulla), että voi nostaa sisäkättä ylemmäs samalla kun antaa laukkapohkeet. Toimi muuten heti! Sen jälkeen ei ollut ollenkaan ongelmaa laukan nostamisessa :)
Tessa  vähän tykkää nojailla kuolaimeen, ja näin menee helposti etupainoiseksi ja ongelmana myös (ainakin minulla) on sen kanssa, että jää oikeaan ohjaan kiinni.









Tessalla on muuten nuo Jin Stirrup
jalustimet ja kyllä laadun huomaa :) Todella hyvät. Suosittelen, mikäli rahaa on liikaa!
Ja kuvat ei tahdo totella minua! Ne on ihan vinksinvonksin...

2 kommenttia:

  1. Moi! Mikä baabelilla oikein siis oli? Saiko ne siis selville klinikalla mitään tarkempaa? Kuvattiinko jalat?

    VastaaPoista
  2. Siis ilmeisesti bakteerin aiheuttama imusuonen tulehdus ja sit paperis luki joku selluliitti?! (mitä lie sitte tarkottaaa) ja ultrattiin se jalka, eikä ollu mitään paisetta.. Ne hoisi myös rivit. Kaikki jalat tosi kuivat, tosin siin paksussa viel nestettä jonkin verran. Luulen että nekin lähtis heti kun pääsee liikuttaa vähä enemmän.

    VastaaPoista