keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

...............

Barbun kanssa ollaan aloitettu ratsastus hommia. MUTTA jalka ei ole täysin normaali vieläkään. Barbulla on siis sellaista sidettä pidetty viikko, joka pakottaa sitä turvotusta pois. Pari kertaa olen nyt jättänyt sen pois. Aamulla jalka on ollut turvonnut. Ei samanlaiseksi, kuin mitä se silloin oli mutta kuitenkin turvonnut.


Soitin tänään klinikalle ja siellä sanottiin, että kannattaa jatkaa siteen pitämistä ja liikuttaa mahdollisimman paljon, jos ei onnu. Onneksi Barbu ei liikkeessä onnu. Sanoivat vielä, että tulehdusarvot voisi katsoa vielä. En voi kyllä millään uskoa, että siellä vielä joku pöpö olisi. Se sai klinikalle sellasen määrän antibiootteja, että se ei voi mielestäni olla mahdollista!! Kuitenkin eläinlääri on tulossa tiistaina ottamaan ne veriarvot.

Katsotaan myös joka ikinen ruoka mitä toi eläin syö läpi, että jos joku niistä aiheuttaa turpoamista. Sillä klinikallahan se sai vain pellavarouhetta ja lesettä ja sieltä tullessaan jalat oli tosi hyvässä kunnossa (se norsujalka oli vielä hieman turpeena), Nyt on sitten jalat alkanut tupoamaan normaaleiksi Barbun jaloiksi.
Epäilen, että voi johtua Balancesta tai melessileikkeestä.

Kokeillaan varmaankin parinviikonpäästä, että miten Barbu suostuisi olemaan laitumella. Voi olla, että se hullu juoksee siellä niin paljon, että tulee jo liikaa rasitusta jaloille. Normaali laidunkäyskentely olisi todella hyväksi Barbun jaloille....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti