keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kengitys ja viimeinen piikki!

Tänään oli kengitys Barbulla VIHDOIN! Sillähän piti olla silloin viime viikolla kengitys, mutta tosiaan, kun jalka paisui noi paljon ei ollut mitään järkeä sitä kengittää (hyvä kun pystyssä silloin pysyi). Nyt jalat kuitenkin todella hyvässä kunnossa (paksu jalka vielä hieman turvonnut). Jalat Barbulla ei ole varmaan IKINÄ ollut noin kuivat ja se ei ole paljon edes liikkunut!! 

Kengitys oli taas sitä, että Barbulle piti antaa erikoiskohtelua. Syöttää heinää, taputtaa välillä kovaa kaulalle (ihme kyllä siitä se rauhottuu) ja jonkun ihmisen joka antaa työkaluja kengittäjälle. Näin kengitys sujui ongelmitta.

Kengittäjä myös pisti Barbulle viimeisen penisiliini piikin! Barbu oli ihan ok, vähän heilui. Olo on niin huojentunut, kun tuo pistely on nyt loppunut. Ensi viikolla saisi aloittaa liikuttaa jo selästä :)

Eilen olin Tessalla Sarin tunnilla. Tessa oli todella hyvä! Heitteli välillä päätä, mutta kun muistin etten jää ohjaan kiinni, pään heittelykin loppui. Tessan kanssa on ollut ongelmaa, että se jää oikeaan ohjaan kiinni. Olen sitten vähän varoen käyttänyt sitä ohjaa (ajatellen, että itse jään suurimmaksi osaksi siihen, jolloin hevonenkin puree siihen puoleen kiinni). Sari neuvoi, että asettaa oikealla ja käyttää saman puolen pohjetta. Olen tätä yrittänyt itsekkin, mutta en ilmeisesti tarpeeksi.
Itsellä kääntyi yläkroppa ulos, jolloin muistuttaa kääntää sitä sisälle (ei pelkkää yhtä olkapäätä vaan molempia eli yläkroppaa!!). Tietenkin muistaa nostaa katseen pois niskasta, joka auttaa myös huomattavasti. Lopussa ei painanut kädelle eikä ollut oikeassa ohjassa kiinni. Eikä kovin isoja muutoksia taaskaan tarvittu. Se on niin hassua, että kaikki on yleensä aika pienestä kiinni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti