sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kuvia








Kuvat ovat perjantailta ja ne kuvasi Iida (yllätys:D)
Barbu oli tuolloinen ihan hyvä, vaikka olisi voinut olla kevyempi ja energisempi takaa. Itseäni ärsyttää, kun nojaan laukka kuvissa eteen. Siinä siis selitystä miksi Barbu välillä menee liian lujaa laukassa! Se on nyt ensimmäisenä listalla mitä mun pitää mietti joka kerta ratsastaessani. Tuolloinkin parin otteeseen toistelin mielessäni "ISTU SATULAAN". Pohkeenväistötkään ei oikein toiminut kunnolla :o No muuten kyllä Barbu oli aina hetkittäin tosi hyvänkin tuntuinen.

Tiistaina mentiin Sarin tunnilla paljon siirtymisiä. Pystyin jotenkin tosi hyvin mukautumaan Barbun liikkeisiin, josta tietenkin seurasi, että hevosellakin oli parempi olla ja näin ratsastettavuus tuli paremmaksi. Tuntuu välillä, etten osaa ratsastaa kunnolla ilman Saria. Tokihan se on ihan normaalia, kun sillon on joku kertomassa, että mitä teen väärin tai mitä minun pitäisi tehdä. Mutta silti se on jotenkin todella ärsyttävää!

Lauantaina maastossa kenkä oli löystynyt tai sillain toiselta puolelta irti, että heiluu pikkasen. Onneksi tortaina on tulossa kengittäjä, jos ketään kengittäjää ei tässä alkuviikosta tule. Lisäksi huomasin etujlassa pienen lohkeemaan (ei mikään paha), mutta sunnuntaina se oli jotenkin kummasti hävinnyt!!??
Ainiin launtain maasto tehtiin niin, että alkuun siskoni ratsasti Barbulla ja minä pyöräilin vieressä. Ja takasin päin mentiin toisin päin. Sekin on nyt sitten testattu, että Barbu ei myöskään pyörää pelkää. Tosin purot olivat hirmuisen pelottavia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti