lauantai 2. huhtikuuta 2011

NYT ON SATULA!

Tiistaina oli taas Sarin tunti. Se oli todella kiva tunti, koska tehtiin mielestäni mukavaa harjoitusta. Menimme siis rataleikkaa kaikissa askelaijeissa ja vielä niin, että niihin päihin (missä vaihtuu suunta) tehtiin aina voltti. Laukassa vielä keskelle käyntiin siirtyminen. Piti taas keskittyä, että hevonen taipuu kunnolla. Käyntiin siirtyminen laukkasta pitää vielä hiota nopeammaksi. Barbun ratsastettavuus parani todella hyvin tämän tehtävän ansiosta. Varmaan johtuu myös siitä, että kun itse ei pelkästään keskittynyt hevosen muotoon, vaan enimmäkseen tehtävään! Sitten kun saamme käyntiin siirtymiset laukasta hyviksi, niin voimme siitä jatkaa laukanvaihtoja käynnin kautta!:)
Tunnin alussa asettelimme. Vasemmassa kierroksessa Barbu pyrki vähän karkaamaan asettelua. Jolloin molemmat pohkeet piti olla lähellä, jottei voinut takapäätä heitellä esim. ulos.


Sari hyväksyi satulan! Ihanaa, olen niin onnellinen :D Satula on siis merkiltään Passier GG extra


Keskiviikkona yksi tallikavereistani ratsasti Barbun ja torstaina Barbulla oli vapaa. Perjantaina kokeilin remontti turpista, jolla pitäisi pysyä turpa paremmin kiinni, mutta ei se nyt oikein auttanut. Kyllähän se mun käsistäkin johtuu juu, mutta välillä tuntuu, että sille on vähän jäänyt tavaksikin se. Tänään menin laukassa niitä rataleikkaa ja käynti keskellä ja päässä voltit. Ihan hyvin meni. Aika hyvin kokosikin laukassa! Alkuverkoissa pöllöili kyllä taas, niin, että itseltä meinasi mennä hermo. -.-'


Karsinassa katselin kun Barbu jotain ihmetteli mitä käytävällä tapahtuu, niin miten massiivinen kaula Barbulle on tullut!

Ärsyttää, kun en saa ketään kuvamaan tallille. Yritin saada täksi päiväksi Iidan kuvailemaan, mutta ei sitte päässyt :( Kohta kiinnitän jonkun kameran maneesin seinään, siksi aikaa kun ratsastan, että sais vaikka sitten videoita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti