perjantai 22. huhtikuuta 2011

tunti

Salamavaloon totuttelu harjoituksia

Tänään oli toinen tunti tälläviikolla. Tai no se oli puolituntia, kun Sari ei kerennyt pitää pidempää, mutta ensiviikolla saan sitten myös toisen ylimääräisen puolituntisen :D

Sain onneksi iskän kuvailemaan. Huomaa taas hyvä laatu. Tarkoitukseni oli myös, että iskä huomaisi kuvaillessaan, että ehkä se videokamera olisikin hyvä juttu!=D Niin hän taisikin mainita jotain, että ehkä pitäisi miettiä sitä videokameraa, jes hyvä!

Alkuun otettiin Barbua taas läpi sisäavuille. Aseteltiin sisälle ja tehtiin voltteja käynnissä. Sitten siirryttiin raviin ja tehtiin samaa samoin laukassa. Barbu oli kevyt suusta ja kiva ratsastaa. Hmm.. Eipä ole kauheasti nyt lähiaikoina täysin penkin alle tunnit menneet, vaikka tietenkin joka tunnilla on jotain parannettavaa. Eli älkää nyt saako kuvaa, että meillä ei ole Barbun kanssa mitään ongelmia. 



Laukassa mentiin pitkästä aikaa keskilaukkoja. Harjoteltiin sitä, että pystyn jatkamaan laukkaa ilman et rikkoo raville sen keskilaukan jälkeenkin. Alkuun tuli pari töppäystä, mutta kyllä se siitä taas sitten lähti sujumaan. Ravissa myös keskiraveissa jäin vasempaan ohjaan kiinni, josta sitten seurasi, että Barbu ei voinut venyttää toiselta puolelta tarpeeksi ja tuli tahtirikko. Sain kuitenkin tehtyä hyviäkin keskiraveja.
Ravissa vielä pikkasen mentiin askelten sisällä siirtymisiä enemmän eli mentiin ihan pientä ravia(= vähän koottua) ja sitte takasin normaaliin. 

Huomenna olisi varmaankin vuorossa taas perinteiseksi tullut lauantai maasto! Luvattu on lämmintä säätä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti