keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Uusi ulkoasu


Uuden ulkoasun teki Sanna, joka teki siis edellisenkin ulkoasun. Tämä alkuasu on mielestäni enemmän pirteämpi kesän värinen, vai mitä? Mutta kiitos kuuluu taas siis Sannalle!

Maanantaina kävin pitkästä aikaa ihan ratsastamassa kentällä siis eli, että tein siis siellä jotain "järkevää" tai ainakin yritin. Suosiolla laitoin kuminauhat eli champparit Barbulle päälle. En ole itseasiassa ennen mennyt selässä niiden kanssa, mutta juoksuttaessa kylläkin olen käyttänyt. Menin siis sellasseella hakekentällä, koska muut kohat kentästä on sellasta upottavaa hiekkaa :/ Se hakekenttä on muuten ihan ok, mutta voisi olla vähän isompi.
Mutta siis Barbu oli alkuun vähän sellanen, että tuntu että ei liikkunut eteen. Loppuakohden oli parempi. Sain jopa itseni pidettyä ryhdissä laukassa, koska päätin, että jos Barbu lähtee liian lujaa niin, en ainakaan nojaa eteen vaan vaikka mielummin taakse päin hitusen. Koska näin ainakin sain pidettyä tasapainon yllä.

Tiistaina oli jälleen Sarin tunnin vuoro. Tehtiin paljon voltteja jokaisessa askellajissa. Se on niin jotenkin hyvä, kun Sari on ensimmäinen ratsastuksen opettaja, joka on oikeasti hyvin tarkka, että millaisen voltin tehdään. Eli se ei missään nimessä saa olla mikään epämääräinen soikio, vaan synmetrinen kuvio. Jossain välissä jäätiin tekemään jotain volttiakin monta kertaa vain siksi, että tie menee oikein :D Mutta hyvä niin.
Laukassa mentiin vastalaukkoja, ja oikealle tuli Sarin mukaan paras vastalaukka mitä on tullut ikinä. Johtuisiko nyt sitten siitä, että mahdoin olla kääntämättä sitä päätä liikaa ulos, sekä sisäjalka ei mennyt liian ylös. Luulempa näin...


Tänään tein paljon siirtymisiä ravista käyntiin tai pysähdykseen ja ravi-laukka-ravi siirtymisiä. Alkuun Barbu ihme häsläys taas päällä, mutta parani noilla siirtymisillä, vaikka välillä tuntu ettei saa kunnon otetta. Menin paritkerrat lisättyjä raveja, joista Barbu sitten innostu, niin ettei olisi malttanut ollenkaan mennä normaalia ravia pitkillä sivuilla. Barbu tietää, että on niissä hyvä!

Huomenna onkin vuorossa kengitys ja juoksutan Barbun varmaan huomenna, koska perjantaina on taas luultavasti Sarin tunti, joten täytyy olla vähän kevyempi päivä. Toivottavasti saan perjantaiksi kuvaajan paikalle 8)

2 kommenttia: