maanantai 21. maaliskuuta 2011

Hieroja

Tänään siis kävi hieroja Kerttuli Fisk hieromassa Barbun. Sanoi, että tosiaa on selkä vähän jumissa(vasen enemmän), sekä lavatkin vähän. Venytti sitä lapaa sillain jännästi :D Neuvo kohat mitä kannattaa ite hieroa ja laittaa arnikaa. Selkään nyt todellakin pitäisi saada lisää lihasta. Joten oikein istuvan satulan löytäminen on todella tärkeää!
Barbu ajoittain näytti ihan silminnähden nauttivan hieronnasta. Jossain vaiheessa oli vähän levoton.
Hierontaa ennen ratsastin Barbun. Oli ajoittain taas erittäin kivan tuntunen. Välillä taas tuntui, ettei ihan ollut kuulolla, vaan katteli mitä muualla tapahtuu. Harjottelin pohkeenväistöjä taas. Käynnissä ja sitten vähän ravissa. Sai olla taas tarkkana, ettei Barbu vaivihkaa vaan möngi eteenpäin juurikaan ottamatta ristiaskelia. Sen lisäksi menin muutaman kerran pituushalkaisijalle laukassa ja ravissa, ja siitä pysähdys i:ssä. Laukassa pitää treenailla tuota pysähdystä, että tulisi vähän sujuvammin. Tosin en montaa kertaa mennyt nyt.
Laitoin hieronnan lopuksi Barbulle vielä BOTit jalkaan.

Huomenna vuorossa Sarin tunti.

Haluisin jossain vaiheessa käydä Stall Biskopissa Barbun kanssa. Se on sellainen hevosten terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä kuntoutuskeskus Kruunupyyssä. Siitä oli tuossa uusimmassa Hevoset ja Ratsastus-lehdessä juttua. Sinne tosin on vähän matkaa meiltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti