tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tunti

Sarin tunti oli tänään. Menin siis ilman satulaa, koska satulaa ei ole löytynyt vielä. Se löytyy kuitenkin (TOIVOTTAVASTI!)lauantaina.
Alkuun volttikahdeksikkoa. Piti vähän taas normaaliin tapaan katsoa, ettei rupea vain puskemaan eteen päin. Olin vaihtanut sitten ohjat, joissa tuntu ettei millään pysy ohjat käsissä. Ei kiva!
Piti taas keskittyä etten rupea päästämään ohjasta liikaa, jolloin hevonen taas ei ole enää sitten ryhdissä ja jotuu aloittamaan kaiken taas "alusta" (tai saa palkinnon väärästä asiasta... Ööö.. Joo olen huono selittämään näitä). Lisäksi, kun Barbu veti, niin olen vastaan (siis itse on paikoillaan, eli ei käsien vetämistä taakse päin tms.) saman verran, kun hevonen on vahva.

Laukassa alkuun tuntui taas, että liun kohta kaulalle. No kyllä sain sitten pidettyä itseni  ryhdissä. Minulla oli ongelmaa myös jalkojen kanssa, sillä ne vähän tuppasi siirtymään liikaa eteen. Täytyi siis siirrellä niitä taaksepäin, ihan lonkasta lähtien ja pitää ne lähellä hevosen kylkiä.

Ravi pohkeenväistöt onnistui todella hyvin! Ne pysyi kontrollissa ja tuli hyvät ristiaskeleet. 
Lopuksi menimme vielä vastalaukkoja. Oikeeseen piti pari kertaa hakea taas oikeaa ajankohtaa apujen antoon.

Toivon niin, että se satula löytyisi. Onhan ilman satulaa ihan mukava mennä, mutta kyllä jotenkin satulan kanssa saa enemmän irti hevosesta! :D Ja huom, pääsisi sinne kisoihinkin!

1 kommentti: