keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

PUOMEJA

Tänään menin sitten jonkin verran puomeja. Alkuun, kun heppa ei ollut ihan kuulolla, laukka puomit oli vähän vauhdikkaita. Ilmeisesti Barbu innostui niistä niin, että kuvitteli niiden olevan jotain kunnon esteitä. Sen ilmekkin muuttui ihan silminnähden. Korvat heti tötteröllä! Ja kappas tuli kuulollekkin heti paaaljon paremmin. Tosin jossain vaiheessa taisin sössiä vähän hommaa, koska tuntui siinä keskivaiheilla, ettei taas mene pidätteet läpi! Mutta kuitenkin pitäisi varmaan mennä vähän useammin noita puomia, kun Barbu niistä niin tykkää. Ne ei onneksi rasita niitä etujalkoja, joten voitaisiin varmaan huoletta mennä kerran kahdessa viikossa (?)

Tällä kertaa katsoin, että en valu sinne kaulalle. Palautin itseni aina takaisin, kun tuntui, että kohta voi jo ottaa hevosen korvista kiinni (jos nyt vähän liioitellaan :D)

Huomenna pitäisi tehdä muuta kuin ratsastaa. Sillä olen nyt mennyt kokoviikon vain maneesissa koulua(+tänään puomikoulua). Eli joko irtojuoksutan tai lähden maastoon, onneksi pimeäkään ei tule enää niin aikaisin, kun pääsen kuitenkin koulusta vasta klo 15. Toivottavasti pysyn siellä kyydissä. No joo olen ollut kyllä ennenkin maastossa ilman satulaa, ja laukkaillutkin ihan normaaliin tapaan sielä.


Ei ole kuviakaan tullut vähään aikaan... Höh! No Iida tulee hipposporttiin lauantaina mukaan, ja ottaa varmaan kameran mukaan, niin voidaan ottaa sielä sitten vähän jotain satulansovituskuvia.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti