lauantai 19. maaliskuuta 2011

kiropraktikko


Eilen oli Sarin tunti! Barbun jalassa oleva turvotus on lähtenyt. Ja selkäkään ei ole niin paha enään! :).. Eli ilman satulaa mentiin. Pidin koko tunnin Barbulla kyllä fleeceloimea, jonka alla oli se Back on trackin selän lämmitin.. Näin minun oma takamuksenikin säästyi kivulta :D ja samalla back on track vaikutti tehokkaasti liikkeessä.  Ei menty siis mitään kummallista. Alkuun pohkeenväistöjä, muutaman kerran jälkeen alkoi ne sujua, kun alkuun meinasi mönkiä vaan eteenpäin. Sen jälkeen taas katsottiin, että heppa kuuntelee. Tehtiin ympäleikkaa parit kerrat. Lisäksi keskiympyrät ovat meiiltä vähän menneet epäsynmetrisiksi, joten katsottiin nyt, että on tasan molemmilta puolilta 10m! Laukassa lähti välillä leviämään, johtui varmaan pitkälti myös siitä, että minua alkoi vähän vasymys painamaan ratsastettuani jo ennen Barbua kaksi hevosta! Molemmilla vielä ihan kunnon koulutuuppaus! Joten itse varmaan lössähdin myös. Onneksi kuitenkin sain vielä itseäni ryhtiin, jolloin heppakin hieman ryhdistyi.

Tänään pikainen irtojuoksutus, jonka jälkeen olikin jo Barbun vuoro mennä Geert kiropraktikon hoiviin. Barbu taas hieman jännittyneenä. Tallinomistajan piti pitää etujalkaa ylhäällä, ettei pikku hevoseni pompi seuraavaksi kattoon. Barbu pelkää sitä ääntä, kun se sillä ihme vasaralla ja sillä ihme laatalla nakuttaa sinne selkään. Lisäksi Barbu kyllä rauhoittui sittenkin kun se kiropraktikko otti takkinsa pois! Oli ilmeisesti väärän merkkinen tai värinen takki. Voi jessus sentään!

Barbu oli nyt parempi. Selän jumit on voinut johtua siitä, jos se nyt käyttää taas paremmin itseään, ja lihaksia joita se ei ole oikeastaan käyttänyt ennen.
Maanantaina olisi vuorossa hieronta (Kerttuli Fisk)! Nyt kun mietin, että itse en ole koskaan käynyt hierojalla saatikka missään kiropraktikolla tms. mutta kyllä hevosen pitää päästä! :D No eiköhän se yleensä mene niin, että hevosta hoidetaan aina paremmin kuin itseä?!

Viikonpäästä lauantaina mennään vihdoin Hippo Sportiin katsomaan josko löytyisi kaivattu satula!!! :)

 Sunnuntai 20.3
Lisäsin tän päivän aurinkoisessa säässä käppäily kuvat... Käytiin loppukäynnit maastossa, kun mentiin eka maneesissa. Harjoiteltiin pohkeenväistöjä ja vähän takaosankäännöksiä. En mennyt kauaa kun oli ollut eilen tosiaan se Kiropraktikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti