lauantai 5. maaliskuuta 2011

Monen päivän postaus

Tiistaina oli siis valmennus. 

1. Käynnissä hevonen kuulolle. Itse piti keskittyä siihen taas että on jämäkkänä. Eli, kun hevonen vetää, niin ei mene mukaan, vaan pysyy jämäkkänä (keskivartalo, kädet paikoillaan). Pikku hiljaa Barbu alkoi tulemaan kuulolle. Ja itsekkin sain pienen ahaa elämyksen. :)

2. Samaa kevyessä ravissa. Barbu lähti välillä vain juoksemaan eteenpäin. Kun jämäkkänä pysyin ja pidätin, hevonenkin rupesi rentoutumaan, ja tulemaan mukavasti kuolaimelle.

3. Ravissa myös hidastamista ja takaisin energisemmäksi. Tässä huomasin, että oma istuntani jäi päälle, jolloin  takaisin energisemmäksi ei onnistunutkaan toivotulla tavalla. Kun sitten harjoitelimme olemaan ihan rentona, niin sen jälkeen onnistuikin helpommin.

4. Vasen laukka on parantunut kengityksen myötä! Meillä kävi siis sellainen englantilainen kengittäjä Joey Seaby. Se oli kyllä aikamoinen show, se kengitys! Mutta saatiin kengitettyä, ja hyvin oli kengittynyt. Saan minäkin vähän englantia harjoitella, kun joutuu kuitenkin jotakin puhua ;)

6. Vastalaukkoja suoralla uralla. Vasenkin nousi muutaman yrittämisen jälkeen todella hyvin. 

7. Yhteenvetona: Barbu tuntui todella kivalta. Minun pitää miettiä vielä niitä pidättämis-apuja, jottei jää päälle.


Keskiviikkona menin riimulla. Olen mennyt joskus aijemminkin. Alkuun oli vähän mielenkiintoista, kun laukoissa Barbu meni tuhatta ja sataa, vaikka kuinka yritin vatsalihaksilla pidätellä! Lopussa kuitenkin rupesi rentoutumaan ja tulemaan ihan oikeasti "kuolaimelle", jos olisin mennyt vielä tunnin olisin varmaan pystynyt vielä kokoamaan sitä, mutta päätin lopettaa siihen. Lisäksi omat ratsastushousuni oli niin täynnä karvaa, että se oli vähän ikävän tuntuista, kun pistelee ja kutisee :D

Torstaina irtojuoksutin, josta video alapuolella! Kännykällä kuvattu. Tallille saapui kolme aasia. Ne sai monet hevoset ihan sekaisin!! Barbukin oli vähän ihmeissään, mutta jotenkin hirveän kiinnostunut niistä. Yksi hevonen ei syönyt ruokiaankaan niiden takia.

Perjantaina Sari katsoi nyt sen prestigen Dogen, niin, että olin itse selässä. Painoi edestä liikaa :( Ratsastin sen sillä kuitenkin. Barbu oli tosi kivan tuntunen, enkä oikein huomannut, mitään merkkiä, että painaisi Barbun mielestä, mutta varmaan näyttäisi sen vasta myöhemmin. Se Henry De Rivelkin painaa, joten emme ota nyt niitäkään. Täytynee soitella sinne Hippo Sportiin.

Tänään kävin maastossa. Vaikka vähän tuulikin, niin oli hieno aurikoinen ilma. Ai, että Barbu silminnähden nautti laukkaamisesta siellä maastoissa. Otin myös vähän lyhyttä laukkaa , että saan vähän takajalkoja tekemään kunnolla töitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti