sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

kolmen hevosen ratsastus

Tänään kokeilin mennä ilman satulaa Barbulla. Mietitytti vain, että jos on kovin kipeä niin ei varmaan tykkää kauheasti, että selässä on joku. Mitä minä nyt mistään tajuan niin mielestäni se lihaskaan ei tuntunut niin kovalta enää :) Hyvin antoi minun selässä olla, ja oli ihan ok tuntunen! Loppua kohden parempi. Häntääkin kantoi, joten ilmeisesti ei varmaan pahasta ollut tuo ratsastuskerta. Jalasta on lähtenyt sitä turvotusta. Mutta ei ihan normaali vielä. Siinä ei ole kyllä mitään impparia. Voi tosiaan olla, että selkä kun on juntturassa niin kerää siihen sitten sitä nestettä.
Hieroin arnika-linimenttiä selkään ja back on trackit takasiin.

Eilen kävin varmaan melkein tunnin kävelylenkillä maastossa. Barbu oli ihanan rauhallinen sielä. Välillä kävelyttäessä päättää pelkää joka pusikkoa, jolloin ei ole kovin mukavaa olla maassa kun vieressä on pääkorkeuksissa oleva hevonen ja tuntuu, että seuraavaksi hyppää päälle! Mutta siis Barbu löntysti rauhallisena vieressä. Keksin sitten, että voisinhan minä irtojuoksuttaa sitä, kun ei ole epäpuhdas. Juoksuttaessa se oli vähän laiska. Varmaan oli sitten kipeät ne selkälihakset....

Ratsastin tänään myös kahdella muulla hevosella. Yksi niistä oli vanha tuttu heppa. Soulis, joka lähti sinne myyntitallille, mutta tulikin takaisin. Edelleen se on myynnissä, mutta omistaja ilmeisesti haluaakin myydä itse sen tjn. 
Menin esteitä sillä, Hui! Viime kerrasta, kun olen hypännyt on tosi kauan. Hauskaa puuhaa oli näin mielenvirkistykseksi. Alkuun aina jännittää heti, kun puomit nousee kavalettiä korkeammaksi, mutta kyllähän se siitä kun saa sen hypättyä pari kertaa. Soulis oli ihana, kun hyppäsi kiltisti, vaikka tein varmasti aika mukavasti virheitä.


Erillainen kuvakulma :D
Toinen heppa oli Cokis, jolla meninkin vähän kevyemmin, kun oli rokotettu vähä aika sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti