lauantai 26. maaliskuuta 2011

Hipposport- Satula Center

Tänään aamulla lähdettiin kohti Hipposporttia. Kaverini Iida olikin tullut kipeäksi, joten hän ei päässyt mukaan. No ihan hyvin iskän kanssa pärjättiin. Barbu meni hyvin koppiin, vaikka ulostulo oli vähän vauhdikas. Barbu oli vähän jännittynyt tuola Satula studiolla. Eihän sitä nyt tiiä mikä ihme paikka se oikein voi olla!

Mulla oli tota rompetta mukana. Kun ei oikein tiennyt mitä kaikkea pitää olla omasta takaa. Otin jalustinhihnat, ja satulavyöt jne. mukaan. Lopulta en kuitenkaan tarvinnut kuin kypärän, koska siellä oli muu tarvittava.

Satula löytyikin sitten aika pian. Ei me kokeiltu kuin ehkä 4 satulaa :o Mulla oli kaksi satulaa annettavana vaihdossa, joten saatiin aika hyvin sitten hyvitystä niistä. Jos Sari ei hyväksy tuota satulaa, niin voimme perua kaupat.

Oi vitsi olisinkin kyllä voinut olla vaikka kokopäivän siellä hipposportissa! Kun astuin sinne myymälän puolle, tuntu kun olisin ollut jossain taivaassa :D Niin paljon bling bling tarvikkeita. Tosin oli niillä sitten hintaakin. Löysin hienon huovan, mutta se jäikin sinne, koska hintaa oli 150e!!!

Kotona vielä juoksutin liinassa Barbun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti