tiistai 2. elokuuta 2011

hmm...

Barbuhan on nyt tällä hetkellä saikulla. Ja sitä saa kävelyttää nyt 30min 2x päivässä. Parin viikon päästä saisi selästä käsin kävellä rajattomasti.

Olen miettinyt nyt, että onko kannattavaa myydä Barbu sitten, kun se on tervehtynyt. Eli ajatuksena olisi myydä se jollekkin esim. täti ratsuksi. Kuitenkin taas on sellainen olo, että mitä jos Barbusta olisikin vielä kisahevoseksi. Onhan monet hevoset tervehtynyt hankosidevammasta. Esimerksi Tessalla on ollut joskus kauan sitten hankosidevamma etujalassa, mutta on sen jälkeenkin kisannut esteitäkin vielä. Tosi takajalka on kuulemma vähän hankalampi paikka, kuin etujalka.

Pelkään, että jos Barbun myyn jollekkin niin saan kuulla, että sillä hypätään ja valmentaudutaan kunnolla, vaikka olisin myynyt sen pelkästää kevyeen käyttöön!

Siitä klinikasta missä käytiin (ja siellä todettiin tuo hankosidevamma) olen kuullut kaikenlaista, joten voisin myös hyvin uskoa, että Barbulla ei ole edes oikeasti hankkaria vaan sanoivat näin vain. Joten jos hevonen ei tuosta parane saavat lisää rahaa lisätutkimuksista... Taidan viedä 2kk päästä Barbun Vermon klinikalle kontrolliin....

Olen tehnyt nyt Tessalle oman sivun. Käykääpä lukemassa ^^.

LISÄÄ KYSYMYKSIÄ ROHKEASTI TULEMAAN!!:)

4 kommenttia:

  1. fucking blogger taas, kun saa yhdestä kommentin lähettämisestäkin tapella...

    niin, en ole nyt vielä kauaa seurannu blogiis, mut suosittelen käymään toisella klinikalla, jos on epävarma olo. Ja toisekseen se tarkistuskäynti on siinäkin mielessä kannattava, jos sen myy niin on sitten ostotarkastus tehty samalla jo valmiiksi. onko jalkaa muuten ultrattu ?

    -Tanja

    VastaaPoista
  2. Onko Barbara Herajoen tallilla?(:

    VastaaPoista
  3. Juu olen päättänyt että käydään sitten vermossa tai jossain muuallakin kuin hyvinkäällä. Ja siis hyvinkäällä se ultrattiin. Siinä oli kyllä jotain opiskelijoita paikalla niin tavallaan olisi tosi outoa jos se menisi valehtelemaan asiasta. Toinen asia on taas jos sen ammattitaito ei vain riittänyt tjn.


    Barbu asuu herajoen tallilla :)

    VastaaPoista
  4. Okei, meidän suokki tulee Herajoelle syyskuun alussa:)

    VastaaPoista